Galdovačka 150, Sisak (+385) 095 9120 282

Pregled vozila

Znamo da svako vozilo koje sudjeluje u prometu na cestama mora biti tehnički ispravno, kako biste i Vi bili sigurni sudionik u prometu. Pregled vozila pri kupnji i prije odlaska na tehnički pregled ili prije odlaska na duži put obavljamo tako da se pregleda kompletno stanje vozila. Provjeravaju se sve tekućine u motoru i kočnicama, stanje akumulatora, kompletan ovjes vozila zajedno sa stanjem samih kočnica. Nakon toga vozilo se spaja na kompjutorsku dijagnostiku kako bi se utvrdilo postoji li poneka greška i jesu li parametri rada motora unutar specificiranog vrijednosnog okvira,a dodatno se provjerava i stanje limarije.

Automehanika

Automehaničarski popravci obuhvaćaju velik broj različitih popravaka na samom vozilu, od redovnog servisiranja vozila preko popravaka kvarova na motoru do generalnog uređivanja, a zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u mogućnosti smo da vaš automobil dovedemo u vozno stanje u rekordnom roku.

Računalna dijagnostika

Kompjutorska dijagnostika danas je nezaobilazan dio dijagnoze kvara na vozilu,a u svom radu koristimo više vrsti testera za otkrivanje grešaka i kontrolu parametara rada vozila prije početka samog popravaka vozila.

Servis klima uređaja

Servis klima sustava na vozilu svodi se na provjeru stanja plina u sustavu (uz eventualnu nadopunu ako ga nedostaje) te kontrolu propusnosti sustava

Odmorite uz kavu

Za vrijeme servisa ili kračeg popravka vozila možete skratiti vrijeme i okrijepiti se u kafiću koji se nalazi preko puta servisa. Tamo će Vas dočekati vrlo gostoljubivo i uslužno osoblje.

Naši certifikati: